Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, în ipostaze cum nu le-ai mai văzut! Cum petrec timpul înaintea turneului de la Dubai

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian petrec timpul împreună înainte de turneul de la Dubai, care se va desfășura în perioada 7 – 13 martie.

Ana Bogdan (100 WTA, 28 de ani) și Jaqueline Cristian (160 WTA, 22 de ani) se antrenează împreună la Dubai, dar se și distrează amândouă. Româncele s-au adaptat cu entuziasm temperaturii crescute, așa cum se putea observa și în postare. Ana Bogdan este legitimată la CSA Steaua București.

Româncele vor evolua în calificările turneului cu premii totale în valoare de 1,84 milioane de dolari. Simona Halep s-a retras din turneu, după ce a acuzat dureri la spate. Chiar dacă nu o va afecta in clasamentul WTA, unde va rămâne pe poziția a 3-a, nu același lucru se poate spune despre clasamentul pentru Turneul Campioanelor.

Simona Halep a coborât pe locul 13 și poate rata Turneul Campioanelor. Din top 10 WTA, cele care au refuzat participarea la turneul din Dubai sunt: Ashleigh Barty (Australia, 1 WTA), Naomi Osaka (Japonia, 2 WTA), Simona Halep (România, 3 WTA), Sofia Kenin (SUA, 4 WTA), Serena Williams (SUA, 7 WTA) și Bianca Andreescu (Canada, 9 WTA).

halep suparata profimedia 0591316812
Halep. Foto: Profimedia

Citește și -> Simona Halep, după retragerea de la Dubai: ,,Sunt dezamăgită că nu pot să-mi apăr titlul”