Alexandru Mățan, ca și transferat de la Viitorul. Destinație supriză pentru internaționalul de tineret

Alexandru Mățan (21 de ani) este aproape să se despartă de Viitorul. Clubul patronat de Gheorghe Hagi s-a înțeles cu Columbus Crew (MLS) pentru transferul jucătorului în vârstă de 21 de ani.

Alexandru Mățan este ca și transferat la Columbus Crew, potrivit Fanatik. Viitorul continuă politica de a-și vinde cei mai importanți jucători.

Clubul din orașul de la malul mării ar urma să primeasă, în schimbul mijlocașului ofensiv, suma de 1.5 milioane de euro. Fotbalistul va avea un salariu anual de peste 500.000 de euro. Zvonurile inițiale îl dădeau pe Mățan la New York City.

matan

Alex Mățan va efectua vizita medicală penru ocupanta locului 3 în MLS.

Gică Hagi și Viitorul nu se vor opune niciodată pentru ca un jucător să meargă unde îi este mai bine, unde poate câștiga un salariu de 10 ori mai mare ca în România. Discuțiile cu formația din SUA pentru Mățan sunt destul de avansate. Mai sunt câțiva pași, importanți, și, dacă toate lucrurile decurg așa cum trebuie, transferul se poate perfecta”, a declarat, Gică Popescu, pentru ProSport.

gica popescu

Citești și Reacţia lui Gică Popescu, după ce Viitorul – Poli Iaşi a fost amânat din nou: ,,De ce nu putem să respectăm regulamentul?”