Al doilea fotbalist care o părăsește pe FCSB în 2021! Ce echipă l-a dorit atât de mult

Sursa foto:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

După ce Briceag și Cristian Dumitru au fost împrumutați de către FCSB la două echipe din Liga 1 care se luptă pentru evitarea retrogradării, o altă formație cu același obiectiv a reușit să aducă un jucător de la roș-albaștri.  

Este vorba despre Politehnica Iași care l-a acontat pe Ștefan Cană, fundașul care nu a mai intrat în planurile lui Toni Petrea pentru partea a doua a sezonului. Acesta a fost în lotul liderului din Liga 1 în toamna lui 2020, atunci când a prins prezențe în primul 11 al celor de la FCSB doar în momentul în care echipa s-a confruntat cu o explozie a cazurilor de coronavirus.

cana

Cană a fost unul dintre responsabilii pentru eliminarea deținătoarei Cupei României din Europa League, după ce a fost eliminat în minutul 20 al meicului cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar, pierdut cu scorul de 0-2. Fotbalistul de 20 de ani va ajunge în următoarea perioadă sub comanda lui Daniel Pancu. Ieșenii s-au reîntors la pregătiri după trei zile libere și ar putea să se despartă de un alt jucător trecut pe la FCSB. Moldovenii discută rezilierea înțelegerii cu Nicandro Breeveld.

CITEȘTE ȘI –>> Postarea lui Radu Drăgușin care i-a făcut pe colegii lui să reacționeze: “Te-ai luat după Ronaldo!”

Acesta este unul dintre jucătorii aflați pe lista de achiziții a alb-albaștrilor care mai cuprinde un portar, un mijlocaș și un atacant. Cană este al treilea jucător împrumutat de FCSB în ultimele zile. Briceag a ales FC Voluntari, iar Cristian Dumitru, FC Argeș.