Porumboiu, declarații savuroase despre un om de la FCSB! ”Când merge în pelerinaj cu Gigi, nu știu care duce toiagul și care duce măgarul”

adrian-porumboiu-gigi-becali

Propus să facă parte din conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor, Adrian Porumboiu (70 de ani) a reacționat și a explicat cine ar merita să fie șeful CCA.

Cel care a făcut propunerea a fost secretarul general al LPF, Justin Ștefan. L-a numit alături de Adrian Porumboiu, și pe Ion Crăciunescu. Însă fostul finanțator de la FC Vaslui a declinat oferta primită, motivând că vremea lui a trecut.

adrian-Porumboiu-ion-craciunescu

Totuși, acesta l-a propus pe Alexandru Tudor ca să preia respectiva poziție, la adresa căruia a ținut să facă și câteva ironii legate de actuala activitate a celui poreclit ”Brad Pitt” Tudor.

„Îi mulțumesc lui Justin, dar nu e cazul. Nu mă văd… Aceste lucruri le putea face mai demult președintele Federației. Dar dacă nu am ajuns la valoarea celor care compun comisia CCA acum… Pentru mine e târziu! Pentru Ion, nu știu. Eu nu mai am nicio tragerea de inimă. În plus, eu și Ion nu suntem doriți acolo”.

gigi becali alexandru tudor

Eu l-aș fi văzut drept un foarte bun șef la CCA pe Alexandru Tudor. Dar acum nu știu ce face. Vrea să-i ia locul lui Rasputin… Nu am idee, nu știu ce face. Merge în pelerinaj cu Gigi, foarte bine. Nu știu care duce toiagul și care duce măgarul.

Dar Tudor avea tot dreptul să fie la șef la CCA. Și-a dedicat toată viața arbitrajului”, a spus Adrian Porumboiu, ajuns la 70 ani, pentru gsp.ro.

Alexandru Tudor

Alexandru Tudor (49 ani), care a arbitrat în 381 meciuri în Liga 1, este în prezent implicat la FCSB ca director sportiv.

CITEȘTE ȘI –>> Un nou atacant a fost propus la FCSB, după evoluţiile slabe ale lui Vukusic: ,,E masiv, puternic”