RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Adrian Mutu și David Lazar s-au vaccinat anti COVID-19! Anunțul Federației Române de Fotbal

După ce în cursul zilei de ieri, Nicolae Dică și Denis Haruț au fost printre cei care s-au vaccinat anti COVID-19, astăzi a venit rândul și altor personalități din fotbalul românesc să facă acest pas!

Federația Română de Fotbal a demarat procedurile prin care sportivii să fie vaccinați înainte de evenimentele din acest an, iar astăzi a venit rândul selecționerului echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, dar și a portarului celor de la Astra Giurgiu, David Lazar, să se alăture campaniei de vaccinare a loturilor naționale și olimpice. Alături de cei doi au mai fost prezenți și alți membrii din staff-ul naționalei U21.

„Marți, 23 februarie, la centrul de vaccinare s-au prezentat David Lazar, portarul naționalei României, Adrian Mutu, selecționerul U21, Leontin Toader și Eugen Anghel, antrenorii cu portarii la prima reprezentativă și la cea U21, Roberto Berruero, antrenor secund România U21, Rareș Ene, analistul video al primei reprezentative, și Andrei Bogățan, fizioterapeut al selecționatei U21.” se arată în comunicatul emis de FRF.

Citește și Reacția lui Gigi Becali, după ce Haruț s-a vaccinat anti COVID-19: „E treaba lui”

La începutul acestui an, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre procesul de vaccinare a sportivilor români și a mărturisit că din punctul său de vedere această modalitate este ce mai scurtă în ceea ce privește revenirea la normalitate.

Ne bucurăm că loturile olimpice şi cele naţionale au fost incluse în categoria a doua de vaccinare. Şi că într-o perioadă scurtă de timp vom putea trece la vaccinarea tuturor sportivilor şi a celor din staff-urile tehnice. Cei din străinătate vor fi vaccinaţi în ţară.

Procedura este făcută prin intermediul statului român, deci fiecare persoană trebuie să vină în ţară ca să treacă prin această procedură. Vaccinarea este cea mai scurtă cale spre normalitate, iar în ceea ce mă priveşte mă voi vaccina în momentul în care îmi va veni rândul”, spunea Răzvan Burleanu.

Citește și FRF a dat drumul la vaccinul anti-COVD-19! „Campania va continua și în următoarele zile și cu alți fotbaliști”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare