RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FRF a dat drumul la vaccinul anti-COVD-19! „Campania va continua și în următoarele zile și cu alți fotbaliști”

Federația Română de Fotbal a început campania de vaccinare anti-COVID-19 pentru imunizarea loturilor naționale!

Jucătorii și membrii staff-urilor echipelor naționale a României se vor imuniza împotriva COVID-19 campanie înițiată de Guvernul României.

Printre primii care s-au vaccinat a fost secundul lui Mirel Rădoi de la echipa națională a României, Nicolae Dică și preparatorul fizic Horațiu Baciu.

De la reprezentativa României U21 s-au vaccintat jucătorul FCSB-ul Dennis Haruț și antrenorul secund al lui Adrian Mutu, Răzvan Rotaru.

„Luni, 22 februarie, la centrul de vaccinare s-au prezentat deja primii membri ai staff-urilor primei reprezentative și ai naționalei U21, dar și un fotbalist de la ”tineret”.

Sursa Foto: FRF

Antrenorul secund al primei reprezentative, Nicolae Dică, preparatorul fizic Horațiu Baciu, tricolorul U21 Denis Haruț și membrii staff-ului U21, Răzvan Rotaru – antrenor secund, Iulian Oțelea – team manager și Cătălin Popescu – ofițer de presă au fost printre primii imunizați.

Sursa Foto: FRF

Campania de vaccinare va continua în următoarele zile și cu alți fotbaliști, și membrii ai staff-urilor, în funcție de programarea realizată. Naționala ”A” și cea U21 vor disputa în martie 6 partide oficiale importante în preliminariile CM 2022, respectiv în grupele EURO de tineret” potrivit site-ului celor de la FRF.

Citește și EXCLUSIV | Semnalul de alarmă tras înaintea primelor meciuri ale naționalei din 2021: „Degeaba spune lumea că e o grupă accesibilă”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare