Adrian Mihalcea, aniversat de fanii lui Dinamo! “Sunt conștient de responsabilitatea pe care o am”

Antrenorul echipei Dinamo, Adrian Mihalcea, a împlinit astăzi 44 de ani. Fostul atacant nu a apucat să debuteze pe banca tehnică a ‘câinilor roșii’, din cauza pandemiei de coronavirus. Mihalcea a primit multe felicitări din partea fanilor și le-a transmis acestora că este conștient că are responsabilitatea de a face performanță la Dinamo.

Adrian Mihalcea a venit la Dinamo în locul cehului Dusan Uhrin, pe 11 martie.

mihalcea dinamo

Mihalcea a înscris 68 de goluri în 181 de meciuri pentru Dinamo în prima ligă. Fostul atacant a câștigat un campionat și trei Cupe ale României.

E o zi importantă, dar mă gândesc la antrenamentele care vor urma. Vreau să mă bucur vara, amân distracția pentru vară (n.a. – referindu-se la câștigarea Cupei României).

Mă simt foarte bine. Sunt conștient de responsabilitatea pe care o am. Mi-am dorit foarte mult, a venit momentul meu. Ca fiecare tânăr antrenor, fost jucător la această echipă cu date importante, mă simt responsabil“, a spus Adrian Mihalcea la DigiSport.

Dinamo ocupă locul 4 în play-out-ul Ligii 1, după două runde. Cel mai probabil, campionatul se va relua în weekendul 13-14 iunie.

clasament play out 4

La mulți ani, ADI MIHALCEA! Suntem nerăbdători să se reia campionatul. Nu vor fi spectatori, dar se va juca cu casa închisă. La ora meciului nu va mai fi niciun bilet de vânzare. Ne vom ocupa de asta.

Știm că visezi în fiecare zi la momentul primei victorii ca antrenor al lui Dinamo. Sperăm că se va întâmpla acest lucru chiar din primele meciuri, chiar dacă noi nu vom fi acolo să-ți vedem bucuria.

Dar tu să-i iei pe băieți și să-i aduci la gardul ăla pe care obișnuiai să te urci după golurile tale. Vom fi acolo. Tu ne auzi și acum cântând. Ne vor auzi și ei. Vom cânta tot timpul meciului, pentru ca voi să jucați din adâncul inimii. Și nu glumim când spunem asta”, este mesajul PCH.

La mulți ani, ADI MIHALCEA!Suntem nerăbdători să se reia campionatul. Nu vor fi spectatori, dar se va juca cu casa…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Sâmbătă, 23 mai 2020

CITEȘTE ȘI -> ADPD, apel ferm către Ionuț Negoiță! “Ne-ați pus în așteptare! Este Dinamo de vânzare cu adevărat?”

CITEȘTE ȘI -> Dinamoviștii au ieșit din șomaj tehnic și au planuri mărețe. Anunțul făcut de Mihalcea