Dinamoviștii au ieșit din șomaj tehnic și au planuri mărețe. Anunțul făcut de Mihalcea

mihalcea-adrian

Dinamo și-a reluat pregătirea după pe 15 mai, odată cu ieșirea din starea de urgență, iar Adrian Mihalcea a anunțat că fotbaliștii săi au revenit la salariile inițiale.

Antrenorul „câinilor roșii” a dezvăluit că mai mulți jucători și-au prelungit contractele cu gruparea din „Ștefan cel Mare”, iar restul sunt în negocieri foarte avansate.

„S-a revenit la contractele inițiale, după expirarea stării de urgență. Starea de suspendare a contractelor s-a terminat și am revenit la contractele normale. Băieții au fost remarcabili, au semnat prelungirea.

Sunt discuții cu ceilalți, care, cu siguranță, vor semna săptămâna viitoare. N-au semnat, nu contează cine. Sunt de-ai noștri și vor semna! Sunt discuții.

Când semnează, o să vă spun cine sunt aceștia. Sunt discuții între ei și cei din conducere. O vor rezolva între ei. Bineînțeles că știu și ei ce îmi doresc de la toți. Va fi o perioadă extrem de aglomerată și avem nevoie de toți jucătorii”, a spus Mihalcea la Digi Sport.

Adrian Mihalcea l-a înlocuit pe Dusan Uhrin la cârma lui Dinamo, însă nu a apucat să debuteze, deoarece fotbalul din România a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și • ULTIMA ORĂ | ADPD, apel ferm către Ionuț Negoiță! “Ne-ați pus în așteptare! Este Dinamo de vânzare cu adevărat?”