Adi Petre şi calităţile pe care nu şi le-a expus la FSCB! ,,L-am evaluat cu atenţie”

Adi Petre a plecat de la FCSB în acest început de sezon, sub formă de împrumut în Serie B, la Cosenza.

Deşi nu a umplut porţile adversarilor cu goluri de când a ajuns în Italia, antrenorul celor de la Cosenza, Roberto Occhiuzzi, are mare încredere în atacantul român că va reuşi la echipa italiană.

Antrenorul este de părere că Petre va ajunge un jucător destul de important pentru echipa din Serie B în cel mai scurt timp. Occhiuzzi spune că atacantul a crescut foarte mult în ultimele săptămâni.

adi petre cosenza

,,Pe Adrian Petre l-am evaluat cu atenţie în perioada de marcato. Specularea spaţiilor largi este una dintre caracteristicile sale, în ultimele săptămâni a crescut şi a înţeles ce vreau de la el. Este un tip sensibil, care are nevoie de încredere. Sunt sigur că voi găsii momentul să scot la iveală aceste calităţi. Depinde de mine să-l fac să înţeleagă cât de important poate fi pentru Cosenza“, a declarat antrenorul italian pentru tifosicosenza.it, potrivit Telekomsport.

Doar 59 de minute a jucat Petre pentru noua echipă în Serie B, fără să marcheze vreun gol. Cosenza este pe locul 15 în Liga a 2-a din Italia, unde a adunat doar 5 puncte în 7 meciuri disputate.

Citeşte şi Alex Couto, despre dezastrul de la Dinamo: ,,Poate nu banii sunt problema, ci fotbalul! Contra este cel mai expus”