Adi Mutu, poveşti fabuloase cu Nedved şi Ibrahimovic! ,,Îmi lipseşte viaţa asta a vestiarului”

Juventus' Zlatan Ibrahimovic (L) celebrates his goal with team mate Adrian Mutu during their Italian Serie A soccer match against Lecce at the Via del Mare Stadium in Lecce October 23, 2005. REUTERS/Giampiero Sposito

Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret, şi-a adus aminte de perioada petrecută la Juventus Torino şi de viaţa din vestiar.

Fostul atacant a fost coleg la Juventus cu 2 fotbalişti de renume, Pavel Nedved şi Zlatan Ibrahimovic. Acesta a povestit momentele petrecute în vestiar cu cei doi giganţi ai fotbalului.

Mutu

Mutu şi-a adus aminte de un episod cu cei doi fotbalişti, când i-au tăiat şosetele. ,,Briliantul” spune că îi este dor de viaţa de jucător de fotbal şi de glumele din vestiar.

Nedved este un băiat extraordinar! Stăteam toți jucătorii la o masă lungă, ca să consolidăm relațiile, cum se procedează și la noi. Nedved stătea între mine și Zlatan. Făceam tot felul de glume. Băgam scobitori în pâine, scobitori în scaun când se așeza, îi deschideam solnița de sare și o lăsam așa, le fac și băieții acum.

Nedved

Îmi lipsește viața asta a vestiarului, acolo sunt glumele cele mai tari, acolo se formează familia de care vorbesc toți. Mi-au tăiat șosetele, mi-au tăiat chiloții în fund și tu nu vezi. Tot felul de glume.”, a mai spus Adi Mutu pentru ProSport.

Adrian Mutu a jucat pentru Juventus Torino în perioada 2005-2006, după ce a avut parte de o perioadă mai nefericită la Chelsea.

Mutu Juventus

Citeşte şi VIDEO | Reacţia lui Răzvan Marin după primul gol în Serie A! ,,Sunt la dispoziţia lui Mister”