Adi Mutu, pe banca unei echipe de club! În ce campionat este dorit ”Briliantul”

Sursa foto- Profimedia Images Adrian Mutu

După ce contractul cu Federația Română de Fotbal a expirat, Adi Mutu se află pe lista mai multor cluburi din străinătate.

Fostul atacant încă nu a semnat un alt angajament cu FRF, dar Mihai Stoichiță crede că fostul internațional va continua la cârma României U21. Mutu avea un contract cu forul condus de Răzvan Burleanu până după prima rundă a Campionatului European U21.

Adi Mutu scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Se pare că Mutu a fost deranjat de faptul că va avea rol mai mult figurativ în Japonia, la Jocurile Olimpice, acolo unde selecționer va fi Mirel Rădoi. Astfel, Mutu ar vrea să facă deplasarea în Japonia din rol de ”secund”.

Însă au început să curgă ofertele din străinătate pentru a fi pe banca unei formații de club. Ultima echipă care îl dorește pe Mutu drept antrenor vine din campionatul din Israel. Beitar Ierusalim vrea din sezonul următor un tehnician străin pe bancă, iar Adi Mutu este unul dintre numele vehiculate din ce în ce mai des de presa din ”Țara Sfântă”.

Mutu 2Y6A9521

„Fostul jucător român, care a avut o carieră deosebit de impresionantă atunci când a jucat la Inter, Juventus, Milano, Chelsea și Fiorentina, dar a fost, de asemenea, controversat când a fost implicat în tot felul de cazuri.

A fost chiar suspendat de două ori, o dată la 9 luni și o dată la 7 luni, pentru utilizarea de substanțe interzise (cocaină și sibutramină).

În acel moment, el a fost chiar dat afară din Chelsea și a fost obligat să îi plătească despăgubiri”, a notat publicația israeliană One.

mutu 2

De-a lungul timpului, Adi Mutu a mai antrenat-o pe FC Voluntari și echipa U21 al lui Al Wahda.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția Federației după ce contractul lui Adi Mutu cu FRF a expirat!