Reacția Federației după ce contractul lui Adi Mutu cu FRF a expirat!

Selecționerul naționalei de Under 21 a României, Adrian Mutu (42 de ani) și-a încheiat mandatul cu FRF.

Fostul atacant nu mai este, în acest moment, sub contract cu FRF și încă nu a semnat un alt angajament. Se pare că Adi Mutu este deranjat de faptul că va avea rol mai mult figurativ în Japonia, la Jocurile Olimpice. Locul său va fi luat la Tokyo de Mirel Rădoi.

Adi Mutu scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Șeful Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiță, a explicat, legat de nemulțumirea lui Adi Mutu, că regulile de deplasare în Japonia sunt foarte stricte. Totuși, oficialul de la Casa Fotbalului a declarat că nu se pune problema ca Adi Mutu să plece de la naționala de tineret a României.

”Credeam că situația este clară. Regulile de participare la această competiție sunt extrem de stricte. În Japonia, nu au voie decât 12 membri ai staff-ului și noi de obicei avem 15-16, în staff-ul naționalei de tineret.

Ceilalți care merg, trebuie să stea la hotel. Vor avea acreditare, dar o vor avea pentru hotel, nu pentru stadion! În plus, oficialii Federației sunt foarte puțini. Poate că nici eu nu am să mă duc la Tokyo, pentru că asta este situația. Sunt regulile Comitetului Olimpic Internațional.

mutu si stoichita

Dacă vrei să mergi la Tokyo din postură de turist, te sui în avion și te duci ca turist. Stai la hotel, vezi meciurile, ești foarte atent, dar pe stadion, nu! Așa se duc doar cei care răspund de acțiune. Adi vine în continuare la FRF, a participat la toate ședințele pe care le-am avut. Nu este nicio problemă să continue la cârma naționalei de tineret”, a spus Stoichiță, prezent la Supercupa României, dintre CFR Cluj și FCSB.

CITEȘTE ȘI –>> Adrian Mutu nu mai are contract cu Federația Română de Fotbal și poate pleca