Acuzat de blat, a primit scuze după cinci ani! Mesajul lui Negoiţă pentru fostul jucător

ionuț-negoiță

Ionuţ Negoiţă a pornit un scandal fără precedent în Liga 1 în urmă cu cinci ani, după o înfrângere în faţa rivalei FCSB. Patronul dinamovist l-a acuzat explicit pe unul dintre jucătorii săi că ar fi “trântit” meciul!

Pe 3 mai 2015, Steaua s-a impus cu 3-1 în Ştefan cel Mare, iar Bărboianu a faultat la un penalty obţinut de roş-albaştri.

“Ştiu cine, ştiu unde, ştiu cum!” – spunea Negoiţă despre implicarea lui Ştefan Bărboianu în meciuri necurate. Ulterior, Dinamo a anunţat rezilierea contractului cu fundaşul care ajunsese în Ştefan cel Mare de la Astra Giurgiu.

Ionuţ Negoiţă nu şi-a putut susţine acuzaţiile ulterior, iar Comisia de Disciplină l-a amendat cu 50.000 RON şi l-a suspendat pentru opt luni. Fundaşul care evoluează acum pentru Petrolul a avut câştig de cauză şi în procesul civil intentat lui Negoiţă, unde prima instanţă i-a oferit o despăgubire de 100.000 de euro.

La cinci ani de la acel eveniment, Ionuţ Negoiţă a încercat să îşi ceară scuze pentru episodul în care l-a implicat pe Bărboianu.

„Vreau să punctez ceva, fiindcă îmi pare foarte rău. La acel eveniment cu Bărboianu, îmi pare rău de acea situație, am fost influențat negativ de către cei din jur, eram nou în fenomen și m-am pripit. Îmi cer scuze! Acum, nu aș mai face asemenea afirmații” – a declarat Negoiţă pentru Gazeta Sporturilor.

CITEŞTE ŞI: Negoiță anunță apocalipsa la Dinamo: “În două săptămâni clubul va dispărea!”