RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

A plecat de la Dinamo şi a semnat cu o echipă din La Liga! Aleix Garcia se va duela cu Real, Barca şi Atletico

După ce nu s-a mai prezentat la Dinamo în 2021 din cauza problemelor financiare, Aleix Garcia şi-a găsit imediat o altă echipă.

Mijlocaşul spaniol a prins un contract în prima ligă de fotbal din Spania, iar de acum se va duela cu echipe precum Real Madrid, Atletico sau Barcelona.

Eibar este echipa cu care a semnat fostul jucător al celor de la Dinamo, formaţie ce se află pe locul 15 în campionat. Garcia a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu opţiunea de preşlungire pe încă două sezoane.

,,După despărțirea de Manchester City, echipă pentru care a jucat 4 meciuri în Premier League, Aleix Garcia a evoluat la Dinamo, acolo unde a bifat 7 prezențe înainte de a rezilia contractul din cauza problemelor financiare ale clubului din România.”, apare în comunicatul celor de la Eibar.

Primul meci pe care l-ar putea juca Aleix Garcia pentru noua echipă ar putea fi chiar împotriva lui Atletico Madrid, joi, de la ora 22:30.

Aleix Garcia s-a despărţit de Dinamo, după ce nu a încasat niciun salariu în Ştefan cel Mare.

,,Salutări tuturor. Prin acest mesaj, vreau să vă informez că astăzi (n.r. luni) am ajuns la un acord amiabil cu Dinamo pentru a-mi obține libertatea. Aș dori să le urez succes celor de club.

Evident că mi-aș fi dorit ca sezonul acesta să decurgă diferit, dar până la urma pot spune că a fost o experiență bună. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru felul în care s-au comportat cu mine în perioada în care am stat la Dinamo.”, a postat Aleix Garcia pe Instagram, la despărţirea de Dinamo.

2.000.000 de euro este cota jucătorului, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi Nu e nici Haruţ, nici Chindriş! Primul jucător care se transferă de la Botoşani iarna asta: ,,Azi am negociat”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare