Anunțul momentului! Burleanu a anunțat când revine Liga 1

burleanu-frf

Campionatul intern se va relua cel mai probabil în weekendul 13-14 iunie. Șeful Federației a comunicat varianta la o săptămână după ce echipele au primit liber la antrenamente după ridicarea Stării de Urgență. 

Deși reprezentanții firmei care deține drepturile tv au amenințat că vor aplica sancțiuni dacă Liga 1 nu va începe pe 5 iunie, președintele FRF nu a ținut cont de poziția acestora.

„În momentul de faţă suntem sub incidenţa unui protocol medical din data de 15 mai. Cluburile profesioniste din România, la cele din Liga I şi o parte din Liga 2, sunt deja în cantonamente şi respectă acest protocol medical.

Vrem să demonstrăm că putem să ne ţinem de acest plan, aşteptând permisiunea ca de la 1 iunie să putem să intrăm în antrenamente colective“, a precizat șeful fotbalului românesc pentru Agerpres.

Iar apoi totul va fi pe repede înainte.

“Urmează meciuri amicale. Pe 13 iunie putem să începem competiţia, fără spectatori în primă fază. Pentru noi, meciurile fără spectatori reprezintă o stare de urgenţă. Ceea ce înseamnă că este o soluţie doar pe termen scurt şi nicidecum o soluţie viabilă pentru viitorul fotbalului.

Suntem singura federaţie care a propus un protocol medical, care a fost apreciat la nivel guvernamental şi ne dorim să fim un exemplu”, a mai explicat Răzvan Burleanu.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali, un negociator extrem de DUR! „E dificil! Am închis și câțiva ani n-am mai vorbit!”

Spynews.ro