Gigi Becali, un negociator extrem de DUR! „E dificil! Am închis și câțiva ani n-am mai vorbit!”

În ciuda fumigenelor pe care le aruncă constant în spațiu public, Gigi Becali este un bun negociator și știe întotdeauna cum să obțină prețul cel mai bun pe jucătorii pe care îi are în curte.

Giovanni Becali susține că este extrem de greu să negociezi cu patronul FCSB, pentru că acesta lasă foarte greu la preț. Cunoscutul impresar a dezvăluit chiar că la un moment dat, după niște negocieri mai intense cu vărul său, i-a închis acestuia telefonul și nu a mai vorbit cu el câțiva ani de zile.

„E dificil și acum să negociezi cu Gigi Becali. La el nu există pandemie, virus. El vrea niște bani pe marfa lui și sper să îi aibă. Amândoi lăsăm când negociem.

Noi nu ne-am certat, dar am închis telefonul și nu am mai vorbit câțiva ani”, a spus Giovanni Becali, potrivit ProSport.

victor-gigi-giovanni-becali

Giovanni Becali a vorbit și despre cei mai interesanți jucători pe care vărul său îi are la club și este încrezător că aceștia vor pleca cât de curând la echipe mari din Europa.

„Florinel Coman, Tănase, Ricardo Grigore sunt niște jucători interesanți. E important ca acest campionat să înceapă și să putem arăta valoarea campionatului nostru. Dennis Man e un jucător interesant, are reprezentant. Florinel Coman și Dennis Man sunt jucători diferiți, dar amândoi sunt jucători importanți”, a mai spus Giovanni Becali.

Citește și • Ioan Becali nu crede că FCSB poate câștiga titlul! Cum va arăta podiumul la finalul sezonului