Gabi Torje, alături de proiectul PCH: „Sper ca ei să salveze echipa”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 06 mai 2020, ora 17:48,

Ionuț Negoiță se află în tratative cu un om de afaceri din Spania pentru vânzarea pachetului majoritar pe care îl deține la Dinamo, însă lucrurile se mișcă foarte încet, iar clubul din „Groapă” se apropie tot mai mult de marginea prăpastiei: falimentul.

Foștii dinamoviști încearcă să pună umărul la salvarea lui Dinamo, însă nu pot face nici ei mare lucru. Echipa din „Ștefan cel Mare” are nevoie de investiții masive în perioada imediat următoare pentru a putea supraviețui.

Gabi Torje, fost fotbalist al lui Dinamo, a dezvăluit că s-a alăturat programului lansat de fanii de la „Peluza Cătălin Hîldan”, achiziționându-și cardul de membru „DDB”.

„Îl mai am prieten doar pe Deian Sorescu, restul au plecat. Sunt foarte mulţi jucători străini, nu prea ştiu exact ceea ce se întâmplă.

De mulţi ani se tot vinde, dar nu s-a vândut. E într-o situaţie grea Dinamo şi sper ca suporterii să salveze echipa.

Am şi eu card din acela. Binele se face în linişte, restul e doar teatru. Dinamo e clubul care m-a ajutat să plec în străinătate, mi-a dat într-o anumită perioadă un salariu şi am câştigat. Am fost de acord să mă asociez cu această imagine şi să-mi fac card de membru”, a spus Torje pentru AntenaSport.

  • 100 de meciuri a disputat Gabi Torje în tricoul lui Dinamo

Citește și • Gică Popescu, discurs triumfător despre calea ferată între gară și aeroport! “Oamenii mă priveau cu neîncredere”

liga 1pchgabi torjedinamoddb