Zis și făcut! Oltenii s-au ținut de cuvânt. Ce au cumpărat pentru Spitalul ”Victor Babeş”

Universitatea-Craiova

Universitatea Craiova și suporterii din Peluza Nord au anunţat ce au cumpărat pentru Spitalul ”Victor Babeş”.

Clubul din Bănie a organizat un meci demonstrativ de FIFA 20, alături de Peluza Nord, în urma căruia s-au vândut peste 4.600 de bilete în valoare de 12.500 de euro.

Universitatea Craiova și suporterii din Peluza Nord au anunțat că vor sprijini financiar Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Craiova, pe fondul pandemiei de coronavirus, iar astăzi au anunțat ce au cumpărat cu banii obținuți din meciul de FIFA.

”În urma consultărilor avute între reprezentanții Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”, cei ai Universității Craiova și ai Peluzei Nord s-a stabilit utilitatea banilor strânși din cadrul meciului virtual de FIFA 20 desfășurat duminică seara.

Vă prezentăm, mai jos, factura proforma și ordinul de plată cu produsele achiziționate în cursul zilei de ieri la cererea Spitalului „Victor Babeș”, urmând ca acestea să ajungă la Craiova în cel mai scurt timp posibil. Este vorba de un frigider tip bancă de sânge, capacitate 45 L, model B51 și o Plasma Thawer WPFD 1/2 (MD).”

Citește și UEFA a luat decizia! Când jucăm barajul cu Islanda și data la care au fost amânate finalele cupelor europene