Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, spune că nici echipa sa, nici Liverpool nu porneşte ca favorită în finala Ligii Campionilor.

„Nu suntem favoriţi. Nici noi, nici Liverpool. Este 50-50, ca în toate finalele. Nu vă faceţi griji, nici în vestiar nu ne considerăm favoriţi”, a declarat Zidane, potrivit lequipe.fr.

El îşi doreşte un al treilea trofeu consecutiv al Ligii Campionilor, pentru a încununa munca depusă de el şi de jucătorii săi.

„Ar fi frumos (n.r. – să câştige un al treilea trofeu al Ligii Campionilor). Este pasiunea mea, iubesc competiţia. Dar în spatele tuturor acestora, este multă muncă. Nu numai a mea, ci şi a ajucătorilor mei. Când îţi place ceea ce faci, când munceşti şi când eşti Real Madrid, poţi reuşi ceea ce am reuşin noi acum. Eu consider toate acestea ca fiind normale, pentru că trebuie să le consideri ca normale”, a spus Zidane.

Întrebat care sunt asemănările între el şi Jurgen Klopp, Zidane a răspuns: „Ca jucător?, Ah, ca antrenor… Pentru că şi el a jucat. Bine, eram un pic mai bun, dar nici el nu a fost rău. Am mult respect pentru acest domn. El are multă experienţă în fotbal. Nu pot să vă spun la ce ne asemănăm. Fiecare antrenor e diferit.”

Finala Ligii Campionilor, între Real Madrid şi FC Liverpool, va avea loc sâmbătă, de la ora 21.45, pe Stadionul Olimpic din Kiev.