Zinedine Zidane a anunțat că jucătorii lui Real Madrid sunt extrem de motivați să câștige cel de-al 13-lea trofeu al Ligii Campionilor. Tehnicianul francez a subliniat că Liverpool este o echipă foarte bună, care a meritat calificarea în ultimul act al competiției europene.

Real Madrid a câștigat Liga Campionilor în trei din ultimele patru ediții, în timp ce ultimul succes al lui Liverpool datează din 2005. 

Întotdeauna avem aceeași dorință, nimeni nu poate spune altceva. Suntem în a treia finală consecutivă și avem șansa să realizăm ceva istoric. Nu puteți să spuneți că Liverpool are o foame de trofee mai mare decât a noastră. Suntem Real Madrid … mereu vrem mai mult și vom da totul pentru a obține mai mult„, a spus Zidane în cadrul unei conferințe de presă.

Zidane a lăudat munca depusă de către antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, precizând că forța echipei engleze nu stă doar în Roberto Firmino, Mohamed Salah și Sadio Mane.

Nu îl cunosc personal pe Klopp, dar munca depusă de către el este formidabilă. A dovedit-o în ultimii ani, la Dortmund și acum la Liverpool. Îl respect foarte mult pentru ceea ce a reușit în Liga Campionilor și în Premier League. Toată lumea vorbește despre cei trei din atac [Roberto Firmino, Mohamed Salah și Sadio Mane] și spune că sunt mai slabi în apărare, dar au o echipă unită. Au ajuns în finală și merită să fie aici, la fel ca noi. Va fi un meci foarte greu, dar vom fi pregătiți. Cred că ambele echipe se cunosc foarte bine„, a mai declarat antrenorul lui Real Madrid.

Real Madrid și Liverpool vor disputa finala Ligii Campionilor, ediția 2017-2018, în data de 26 mai, de la ora 21:45 (ora României), pe stadionul „Olimpiyskiy” din Kiev.