Fotbalistul scoțian Ziggy Gordon este victima situației incerte de la Dinamo. Fundașul dreapta trebuia să vină în România pentru a fi prezentat la echipa din Ștefan cel Mare, dar contractul lui a fost reziliat astăzi, ca urmare a demiterii antrenorului Mircea Rednic.

Recent, Ziggy Gordon (26 de ani) s-a salvat de la retrogradare cu Hamilton, echipă din prima ligă scoțiană.

Fundașul este șocat de situația de la Dinamo și a vorbit despre haosul creat după plecarea lui Mircea Rednic.

Fanii ‘câinilor roșii’ cer readucerea lui Mircea Rednic și au protestat vehement față de acționarul majoritar Ionuț Negoiță și directorul general Bogdan Bălănescu.

Sunt foarte dezamăgit. De 6 luni încerc să găsesc o modalitate să ajung la Dinamo, am vorbit mereu cu Rednic, este un om foarte bun, un antrenor foarte bun, aveam mare încredere că vom face performanță la Dinamo împreună. Eu aveam foarte multe oferte pentru că am avut un sezon foarte bun la Hamilton. N-am vrut să aud de acele oferte chiar dacă erau mult mai bune din punct de vedere financiar, am vrut Dinamo, Dinamo, pentru că știam că e un club mare și am văzut ce atmosferă fac suporterii.

De luni, nimeni nu a putut lua legătura cu nimeni de la Dinamo, ca să lămurim situația mea. Iar astăzi ei au spus că sunt jucătorul lui Rednic și că nu pot să mai vin la Dinamo. Și sunt acoperiți regulamentar pentru că eu am semnat un prim contract, iar semnătura finală era după ce vin în România și făceam vizita medicală. Este rușinos pentru Dinamo. Nu am văzut asemenea neprofesionalism în viața mea.

Sunt extrem de dezamăgit pentru că eram foarte entuziasmat să joc pentru Dinamo, să ne calificăm în play-off și să ne batem la titlu. Îmi pare rău pentru fanii minunați ai acestei echipe. Sper să ajung cândva acolo și să-i întâlnesc. Fanii lui Dinamo merită mult mai mult! Suporterii sunt fantastici, dar în rest este haos„, a spus Ziggy Gordon pentru site-ul doardinamo.ro.