Zicu răsuceşte cuţitul în rana lupilor: “Au salarii de zeci de mii de euro!”

După ce a plecat cu un punct de la Ploieşti, Ianis Zicu le face sânge rău petroliştilor. Antrenorul Farului a făcut o comparaţie între echipa sa şi Petrolul şi s-a declarat mulţumit de remiza albă de pe “Ilie Oană”.

Chiar dacă au dominat de la un capăt la altul meciul, “lupii” lui Costel Enache nu au găsit drumul spre golul victoriei şi au pierdut două puncte mari în lupta pentru promovare.

“Un meci echilibrat, nu am fost cu nimic inferiori echipei din Ploiești. Au fost câteva situații în care ne-au surprins, dar este normal. În momentul în care joci la o echipă care are un stadion nou, un buget de trei ori mai mare decât al nostru și jucători cu mare experiență, este normal să-ți pună și probleme. Cred că ne-am descurcat onorabil. Dacă este să comparăm un pic o situație din teren: ei au folosit doi atacanți, Hamza și Blănaru, care au împreună foarte multe goluri și salarii de zeci de mii de euro împreună, iar noi l-am folosit pe Cezar, care este la al doilea meci în Liga a 2-a.

Cred că jucătorii tineri cresc într-un mediu sănătos la Farul și au șansa să se dezvolte așa cum trebuie prin meciuri de intensitatea celui de astăzi. Altfel nu au posibilitatea de a înțelege tensiunea și presiunea unui meci. Echipa a făcut un joc bun, sunt mulțumit de acest punct și avem nevoie de victorie în partida următoare, cu Turris”, a spus Zicu după meciul de la Ploieşti.

La prima experienţă ca antrenor principal, Ianis Zicu are un parcurs excelent cu Farul. Constănţenii sunt pe locul al şaptelea în clasamentul ligii secunde. Farul are nouă victorii în campionat, acelaşi număr ca Petrolul sau FC Argeş.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Prima reacție a conducerii Petrolului după remiza cu Farul