Zi neagră pentru Viitorul în Cupă! Matei: “Hagi trebuia să ne rupă căpățânile, asta meritam”

FC Viitorul, deținătoarea Cupei României, a fost eliminată în 16-imile de finală de către Sănătatea Cluj, echipă de Liga a 3-a. Mijlocașul Cosmin Matei a declarat că este o zi neagră în istoria clubului patronat de către Gică Hagi.

Sănătatea Cluj a câștigat cu 1-0, grație golului marcat de către Laurenţiu Rus în minutul 13.

Este o zi neagră în istoria acestui club, care este învățat doar cu performanța. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat astăzi, am jucat foarte prost… nu am cuvinte. Am venit foarte motivați, știam că este un meci greu, nu l-am tratat de sus. Din păcate, lucrurile nu au ieșit așa cum ne-am dorit.

Toți știm cât de important este fiecare meci pentru club. Cupa României este posibilitatea pentru jucătorii care nu au jucat în campionat să demonstreze că merită un loc în echipă. Fiecare a luptat pentru asta, dar din păcate astăzi nu am reușit să facem ce știm noi mai bine, să ne impunem.

Este un moment greu pentru noi, nu-mi găsesc cuvintele. Nu aveam voie să ieșim în acest moment din Cupă, împotriva unei echipe din Liga a 3-a. Trebuie să lăsăm capul jos, să muncim mai mult, să arătăm pe teren.

La ce am jucat azi, Mister (n.a. – Gică Hagi) trebuia să fie aici și să ne rupă căpățânile, asta meritam! A fost sub orice critică jocul nostru! Nu pot să accept momentan că am pierdut astăzi. Nu avem nicio scuză… nici terenul, nici că nu a fost Mister. Trebuia să dominăm și să câștigăm fără probleme“, a spus Cosmin Matei la DigiSport.