RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Zi neagră pentru români la Roland Garros! Am rămas fără reprezentanți în competiție

România a rămas fără reprezentanți în turneul de la Roland Garros, atât la masculin, cât și la feminin. După eșecul Simonei Halep, Horia Tecău, respectiv Andreea Mitu și Patricia Țig au fost eliminați astăzi în faza optimilor de finală pe zgura pariziană.

Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer au pierdut în fața echipei Mate Pavic / Bruno Soares (Croația/Brazilia), scor 7-5, 1-6, 6-3.

În setul decisiv, Tecău și Rojer au reușit break-ul la 3-2, apoi au cedat surprinzător, fără a mai câștiga vreun game până la final.

Pentru parcursul de la Openul Franței 2020, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor primi 38.272 de euro și 180 de puncte în clasamentul ATP la dublu.

Andreea Mitu și Patricia Țig au fost învinse de către favoritele cu numărul 2 la câștigarea trofeului, maghiara Timea Babos și franțuzoaica Kristina Mladenovic. După o oră de joc, scorul a fost 6-3, 6-2.

Cele două românce se pot consola cu faptul că au reușit cel mai bun rezultat din carieră la Roland Garros și că vor încasa 38,272 de euro.

CITEȘTE ȘI -> Simona Halep rămâne departe de locul 1 WTA! Bilanțul româncei după Roland Garros

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare