Yuksel Yesilova va fi pedepsit de Astra, după conflictul cu Hagi. Pe cine scoate vinovat Gigi Mulțescu

Pe Yuksel Yesilova îl paște o pedeapsă din partea clubului pentru conflictul cu Gică Hagi. Anunțul a fost făcut de antrenorul principal al Astrei, Gheorghe Mulțescu.  

“SMURD-ul” e nemulțumit că Yesilova, colaborator vechi al său cam la toate echipele pe care le-a pregătit, a intrat în conflict cu Hagi. Mulțescu spune însă că și Regele a greșit revenind la banca Astrei.

“Eu eram cu spatele, nu am văzut ce s-a întâmplat, pentru că discutam cu arbitrul de tușă. Când m-am întors, l-am văzut pe Yuksel și încă un grup. Cred că era și Hagi, cu încă trei oameni de la Viitorul. Eu am vorbit cu Yuksel, l-am certat, l-am întrebat de ce s-a băgat. Părerea mea este că revenirea lui Hagi la banca noastră a fost neinspirată. Nu avea niciun rost”, a declarat Mulțescu, pentru Digi Sport.

Multescu
Gigi Multescu

“Sigur că e vinovat Yuksel, nu trebuia să se ridice și să spună ce a spus… A fost nefericită intervenția lui. El a recunoscut, nu a încercat să se ascundă, mi se pare un lucru pozitiv”, a adăugat tehnicianul Astrei.

Mulțescu a anunțat că antrenorul secund ar putea fi amendat.

“În niciun caz nu s-a pus problema demiterii lui Yuksel, eu nu mă dezic de el. E posibilă amendarea sa, pentru că este vorba despre imaginea echipei”, a mai spus Mulțescu.