Wimbledon, la un pas să fie amânat! Anunțul momentului în privința turneului câștigat de Simona Halep

Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon iau în calcul amânarea competiţiei pe iarbă, în contextul pandemiei de coronavirus.

Turneul de la Wimbledon, care a fost câștigat anul trecut de către Simona Halep, ar trebui să aibă loc între 29 iunie şi 12 iulie.

La ora actuală, sunt peste 19.522 de cazuri de infectare cu coronavirus în Marea Britanie.

1.228 de persoane au murit, iar Dirk Hordorff, vicepreședintele Federației Germane de Tenis, a anunțat că miercuri va fi făcut anunțul oficial în privința amânării turneului de la Wimbledon.

“Wimbledonul a anunțat că miercuri va fi o reuniune a consiliului sau de administrație, în cadrul căreia va fi luată decizia finală. 

Decizia necesară a fost deja luată, iar Wimbledonul va anunță miercuri anularea turneului. Nu există niciun dubiu în această privința. Este un lucru necesar în situația actuală”, a spus Dirk Hordorff pentru Sky Sports.

Luna aceasta, Federaţia Franceză de Tenis (FFT) a anunţat amânarea turneului de la Roland Garros Competiţia pe zgură era programată între 24 mai şi 7 iunie, iar noul interval stabilit de către organizatori este 20 septembrie – 4 octombrie.

Citește și Darren Cahill, surprins în timp ce antrena o altă jucătoare. Ce mesaj i-a transmis Simonei Halep