Vremuri grele pentru Dusan Uhrin! “Dinamo este doar o echipă normală. Trebuie să facem schimbări”

Dinamo și-a dezamăgit fanii încă o dată! ‘Roș-albii’ au pierdut pe teren propriu cu nou promovata Academica Clinceni, scor 0-1, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. Antrenorul ceh Dusan Uhrin a declarat că Dinamo este “o echipă normală cu suporteri extraordinari”. 

Într-un meci fără multe ocazii clare de gol, Alexandru Buziuc a înscris un gol de generic, în minutul 71.

Dinamo a pierdut trei dintre ultimele patru meciuri jucate în Liga 1.

Trebuie să facem schimbări, facem prea multe greșeli, nu aducem mingi în careul advers, nu suntem periculoși pentru adversari, asta este realitatea. A fost dificil să revenim, ei s-au închis foarte bine după ce au deschis scorul.

Nu este ciudat să jucăm în play-out, Dinamo este o echipă mare pentru că are suporteri extraordinari, asta este realitatea. Din alte perspective, este doar o echipă normală. Kostrna a făcut o mare greșeală, trebuia să joace minge lungă, ăsta este adevărul, a greșit.

Noi aveam ca obiectiv să batem Clinceni și în campionat, nu doar în Cupă, dar atât s-a putut, nu sunt deloc mulțumit de ceea ce au arătat jucătorii. Avem mare nevoie de Perovic, trebuie să revină la o formă bună cât mai repede“, a declarat Dusan Uhrin.

Pentru Dinamo urmează un nou meci cu Academica Clinceni, în sferturile de finală ale Cupei României (marți, 3 martie), și partida din play-out cu Poli Iași (sâmbătă, 7 martie).