FCSB se pregătește de un nou sezon, iar roș-albaștrii au dezvăluit unde vor juca pe teren propriu până la revenirea pe Arena Națională, care se va produce în luna septembrie.

Roș-albaștrii vor evolua la Giurgiu (în Europa League) și la Pitești (în Liga 1).

Comunicatul FCSB:

„Giurgiu și Pitești, gazde pentru FCSB!

Din dorința de a informa corect suporterii cu privire la stadioanele care vor găzdui partidele FCSB de pe teren propriu în perioada următoare, facem următoarele precizări:

– ținând cont de situația gazonului de pe Arena Națională, care a fost și va fi deteriorat în urma evenimentelor culturale din lunile iulie și august 2019, am fost obligați să găsim cele mai bune condiții pentru desfășurarea jocurilor din preliminariile UEFA Europa League și Liga 1.

– am decis ca partidele din tururile preliminare ale UEFA Europa League să se dispute pe Stadionul ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu, arenă care respectă standardele UEFA Elite 3.

– de asemenea, partidele de pe teren propriu din Liga 1, în perioada 15 iulie – 1 septembrie 2019, vor fi disputate pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”, din Pitești, pe care roș-albaștrii au mai evoluat și în sezoanele trecute.

Vom reveni pe Arena Națională în luna septembrie, după ce gazonul va fi înlocuit în totalitate, conform informațiilor oferite de Primăria Capitalei.

Profităm de această ocazie pentru a mulțumi conducerilor cluburilor Astra Giurgiu și FC Arges pentru sprijinul acordat.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm alături de noi atât la Giurgiu, cât și la Pitești!”.