Adrian Mutu nu s-a bucurat prea mult după debutul cu dreptul de pe banca Voluntariului (victoria cu 1-0, de la Chiajna).  Vineri seara, echipa sa a cedat neașteptat cu Juventus București, chiar pe teren propriu, scor 0-1.

Cei de la Voluntari au început mai bine, iar Bălan a fost aproape de gol în minutul 16. A urmat apoi un joc modest de ambele părți, decis în cele din urmă de un penalty: Benzar l-a faultat în careu pe Nicoară, iar Vasile Gheorghe a adus victoria oaspeților de la punctul cu var, în minutul 58.

N-a suportat umilința

În prelungiri, extrem de nervos, Mutu a pătruns în teren și a lovit o minge, fiind trimis în tribune de arbitrul Iulian Călin.

După victoria neașteptată de la Voluntari, Juventus speră la o salvare miraculoasă de la retrogradare, în timp ce ilfovenii au emoții mari pe finalul sezonului, după a patra înfrângere în play-out.

ECHIPELE:

Voluntari: Mincă – Achim, Balaur, Horj, Bucurică – Sânmărtean, Novac – Căpăţână, Benzar (’69 Pîrcălabu), Ivanovici (’59 Deac) – Bălan

Juventus: Drăghia – Dima, Wallace, Kardes, Popescu (’71 F. Ștefan) – Gheorghe, Balgiu, Acolatse – Drăghici, Ciobanu, Nicoară (’73 M. Constantinescu)