Gigi Becali e sigur că va câștiga „războiul” cu CSA și nu e îngrijorat după ce Curtea de Apel a respins ca nefondată cererea FCSB de rejudecare a procesului în care clubul din Liga 1 cere înapoi numele Steaua.

„Nu este niciun eșec pentru noi, este exact invers. Și am să vă și explic. Ei (n.r. – judecătorii Curții de Apel) spun că există o hotărâre a Curții Supreme în care se precizează că e marca lor și că n-avem voie noi să folosim. Dar, noi am spus că vrem marca notorie. Noi nu vrem marca lor (n.r. – CSA Steaua), aia care este scrisă. Acel desen este al lor.

În schimb, noi vrem marca notorie, care nu este desenată. Noi avem renumele, notorietatea. Ei au o marcă grafică, noi avem o marcă notorie. Ei bine, Curtea Supremă a spus că aceasta este a noastră”, a spus Becali, pentru Digi Sport.

„Le voi desființa lor toate mărcile. Vor mai putea face fotbal, dar fără numele de Steaua București. Mai ales că voi câștiga și palmaresul și istoria. La revedere, le câștig toate procesele. Și cu prejudiciu si cu toate. Totul va dura 4-5 ani de zile”, a mai afirmat Becali.