Vivi Răchită, arătat cu degetul: “Am avut de luat nişte bani, iar el nu mi i-a mai dat”

Valeriu Răchită

Daniel Chiriță, fost jucător la Petrolul Ploiești spune că nașul copilului său, Vivi Răchită îi pune bețe în roate.

Fostul fundaș al “lupilor galbeni”, Daniel Chiriță este convins că fostul său coleg, Vivi Răchită vrea să-i ia baza sportivă din Ploiești în care a investit aproximativ un milion de euro. Conflictul dintre Daniel Chiriță și Valeriu Răchită este mai vechi, Vivi l-a chemat pe finul său să ajute la promavarea Petrolului, dar Daniel Chiriță a fost înlăturat chiar când lucrurile erau pe un drum bun.

daniel chirita

Mai mult, Daniel Chiriță spune că Rachită este vinovat pentru că nu și-a încasat o parte din bani de la formația de pe “Ilie Oană”.

“Eu din 2003 fac o investiţie în această bază. Am preluat o groapă de gunoi şi am investit foarte mulţi bani, începând de la canalizare, apă, curent, tot. Am făcut selecţii, am adus antrenori, foşti colegi de-ai mei şi nu e uşor.

Am investit în această şcoală toţi banii pe care i-am câştigat în fotbal. Aproape un milion de euro am investit. Mi-am dorit să am o bază sportivă de mic copil şi am făcut totul din banii mei, din buzunarul meu.

ScoalaChirita1

Nu e puţin să bagi un milion de euro într-o academie din 2003 până în prezent. Avem un teren mare, de iarbă, la standardele Liga 1 şi două terenuri mai mici, pentru copii, plus vestiare. Am o problemă acum. Sunt supărat, ofuscat, deranjat şi atacat din toate părţile. Nu înţeleg de ce autorităţile nu vin în ajutorul meu să mă ajute, să facem un parteneriat.

ScoalaChirita3

Eu am avut un proiect să fac o tribună şi sub ea o sală de fitness. Am vrut să autorizez proiectul şi a fost respins. Sunt la primărie oameni care nu mă agrează. Fostul primar a respins proiectul, iar de când a venit noul primar în funcţie a venit şi Vivi Răchită, naşul meu.

ScoalaChirita4

Am fost colegi, a fost naşul meu, naşul copilului meu şi am avut o divergenţă noi când eram la Petrolul, când m-a adus de la UTA pentru proiectul lui din Liga 3. Am promovat în Liga 2 şi când să fac pasul în Liga 1 el a zis că are un proiect serios şi că eu am o vârstă.

Am avut acolo o divergenţă. Am avut de luat nişte bani, el nu mi-a dat banii… Am contestat asta. Stând la masă cu un prieten i-am povestit asta, el l-a sunat pe Răchită şi s-a supărat şi de acolo a plecat toată povestea, a declarat Daniel Chiriță pentru Look Sport.

rachita
Vivi Răchită

Fostul apărător central, Daniel Chiriţă, a evoluat pentru Petrolul Ploieşti între anii 1992 şi 1998, 2009-2010 şi 2016-2017. De-a lungul carierei sale, Chiriţă a mai jucat pentru Universitatea Craiova, Rapid Bucureşti, FC Naţional, Zenit, Şahtior Donetsk, Metalist Harkov sau UTA Arad.

Citește și Daniel Chiriță știe de ce nu a promovat Petrolul: ”Din cauza asta s-a ratat obiectivul 3 ani la rând”