Visul unui fotbalist cu sânge vișiniu: “Vreau să-mi închei cariera în Giulești!”

Legitimat acum la Metaloglobus, Ovidiu Herea (33 de ani) rămâne rapidist pur sânge și speră să-și încheie cariera pe noul stadion Giulești. 

Herea a rememorat momentele de vârf ale carierei și a povestit cum a ajuns la Rapid.

“Mă dorea și Steaua, dar și Rapidul foarte mult. Se crease o licitație. Am avut oferte și din străinătate. Borussia Dortmund și AEK Atena au făcut oferte. Mai mult, tata a fost invitat la Atena și a făcut un tur al stadionului, i-a fost prezentat proiectul de achiziții din acea vară. Pentru noi era ceva extraordinar pentru că eu eram un copil, avea 21 de ani. Au fost multe nopți în care nu am dormit!
Până la urmă a ieșit cum a vrut eu pentră îmi doream foarte mult să vin la Rapid. Faptul că Bergodi era antrenor a fost o garanție pentru mine. El îmi dăduse încredere la FC Național. Olăroiu m-a promovat la echipa mare, dar cu Bergodi am jucat cel mai mult”, a povestit Herea pentru visiniu.ro.

herea1

Herea a explicat că dorește să își încheie cariera în Giulești.

“Ăsta a fost visul meu! Nu neapărat pe noul stadion, dar mi-am dorit atunci când am plecat să-mi închei cariera în Giulești. Dacă echipa nu intra în insolvență și acum eram la Rapid! Ar fi foarte frumos să mă întorc acasă, mai ales că cei mai frumoși ani ai carierei i-am trăit la Rapid. Se poate spune că Daniel Pancu este simbolul rapidiștilor în 2019. Mai sunt Săpunaru, Daniel Niculae și alături de ei reprezintă spiritul Rapidului”, a mai spus Herea.