Visul european al Craiovei, aproape de final! Mateiu: “Așa e cu o echipă mare, nu te iartă”

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu cu AEK Atena, scor 0-2, în prima manşă a turului trei preliminar din Liga Europa. Oltenii și-au creat mai multe ocazii de gol, dar au fost slabi la finalizare.

Golurile grecilor au fost marcate de către Mantalos (60′) şi Livaja (85′).

11-8 pentru Craiova a fost raportul ocaziilor de gol, 3-2 pentru AEK Atena a fost bilanțul șuturilor pe poartă.

Pe fondul unei suspendări din partea UEFA, oltenii au fost susținuți din tribune de către aproximativ 4.000 de copii.

👏 Le mulțumim celor peste 4.000 de copii care ne-au fost alături în această seară. Ați fost fantastici!#SustineStiinta#CampioniLaSuporteri #AsaELaCraiova

Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 8 august 2019

Cred că am făcut o partidă bună. Ne-am ridicat la nivelul jocului. Mai ales în prima repriză, am avut situații mari de a marca. Nu a intrat, păcat! Nu avem gramul ăla de noroc. La pauză, aveam încredere în noi, simțeam că putem să-i batem. După aia, au intervenit două faze foarte simple… așa e când joci cu o echipă mare, nu te iartă!

Eu cred că AEK poate să joace mult mai bine. Noi, cu puțină atenție la finalizare, puteam să câștigăm în seara asta. Ei nu erau într-o formă foarte bună. Ăsta-i fotbalul, îmi pare rău!

I-am auzit pe copiii din tribune, a fost o atmosferă foarte frumoasă. M-am bucurat foarte mult, sunt mândru de ei! Poate ne împingeau puțin de la spate și jucam mai bine azi cu toată lumea, 30.000, pe stadion. Nu avem nicio scuză! Trebuia să marcăm, să câștigăm.

Urmează meciuri grele pentru noi! Ne recuperăm, jucăm, ne batem pe teren să scoatem maxim din fiecare meci! Mai avem șanse mici (de calificare), dar nu este imposibil. Mergem să jucăm din plăcere, să facem un fotbal frumos și să dăm totul pe teren. Ce o fi o fi, vedem la final!“, a spus Alex Mateiu la DigiSport.

mateiu

Meciul retur dintre Universitatea Craiova şi AEK va avea loc joia viitoare, la Atena.