Vis spulberat pentru Coman? “E imposibil să joace acolo!”

Florinel Coman are un sezon excelent, a impresionat și la Europeanul de tineret, iar Gigi Becali speră să facă o nouă afacere foarte bună.

Mijlocașul ar fi urmărit și de Manchester City, însă Marcel Răducanu e convins că Florinel Coman n-ar face față în Premier League.

”M-am așteptat la mai mult de la cei care au intrat pe parcurs, cei care erau cotați cu anumite cote. Mai ales de la Coman, după ce am auzit că cineva (n.r. – Gigi Becali) cere așa mulți bani pe el că va ajunge în Anglia.

20 de milioane de ce? 20 de milioane de euro? Mda, sunt curios cine o să 20 de milioane de euro pe el. Și, unde o să joace? În Anglia, unde, la Manchester City? Ce să joace el, cum să joace el în Anglia? La ce club? De-abia se chinuie pe acolo, prin România, cum să joace în Anglia? E imposibil”, e convins fostul mare fotbalist.

“Eu nu am nimic cu Florinel Coman, cu copilul ăsta, dar eu spun ce văd acum. Poate că în doi-trei ani va progresa și va ajunge un fotbalist cu care să ne mândrim”, a completat Marcel Răducanu.

marcel raducanu1