RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Viorel Moldovan revoluționează Petrolul! „Sunt un idealist și vreau un joc spectaculos. Mă gândesc la suporteri”

Petrolul a făcut spectacol pe arena ‘Ilie Oană’, în etapa a treia din Liga a 2-a. ‘Lupii galbeni’ au învins-o pe Ripensia Timișoara cu 5-0. Antrenorul echipei ploieștene, Viorel Moldovan, a declarat că vrea să impună un joc ofensiv, pentru a-i mulțumi pe fanii Petrolului.

Mario Bratu (7′), Pol Roige (41′), Armando Vajushi (49′ – penalty), Alexandru Saim Tudor (85′) și Sory Ibrahim Diarra (87′) au înscris pentru Petrolul.

Aș putea să fiu nemulțumit? Am făcut un joc consistent, am fost foarte concentrați pe tot parcursul meciului. Este ceea ce-mi doresc de fiecare dată. Câștigând de asemenea manieră, practicând un fotbal de calitate, sunt mult mai satisfăcut, mă gândesc la suporteri… și echipa e fericită. Sunt un idealist și vreau un joc spectaculos, orientat spre atac. Tot timpul mi-am dorit acest lucru de la echipa mea. Vreau să-mi felicit băieții, savurăm această victorie în această seară, apoi ne concentrăm pe ce urmează.

Luni ne așteaptă un meci foarte dificil la Miercurea Ciuc. Întâlnim o echipă robustă, solidă, pe un teren destul de greu.

Trebuie să mai reglăm anumite lucruri în apărare. La eroarea lui Manolache am oferit o șansă mare adversarului de a marca, ar fi fost un moment dificil dacă primeam gol. Dar apoi am reglat anumite aspecte și ne-am liniștit. Acesta este fotbalul pe care vreau să-l propunem și să oferim satisfacție fanilor noștri. Îmi doresc foarte mult și să nu primim goluri, să avem acest echilibru între atac și apărare„, a spus Viorel Moldovan la DigiSport.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | ‘Lupii galbeni’ s-au dezlănțuit! Victorie zdrobitoare cu Ripensia Timișoara

Clasamentul Ligii a 2-a:

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare