“Vinovatul” pentru succesul Armeniei contra României: “Face un adevărat miracol!”

Sursa Foto: Profimedia Images Joaquin Caparras

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Armeniei, cu scorul de 3-2, miercuri seara, la Erevan, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Golurile partidei de la Erevan au fost marcate de către Spertsyan, în minutul 56, Haroya, în minutul 87 şi Barsegyan pentru Armenia, respectiv Cicâldău, în minutele 62 şi 72 pentru România.

Spaniolii de la coditianul Marca, spun că evoluția bună din Grupa J a Armeniei se datorează selecționerului Joaquin Caparras. Antrenorul spaniol, Joaquin Caparras a preluat reprezentativa Armeniei în martie 2020, în care a bifat 9 partide pe banca armenilor. 6 victorii, 2 rezultate de egalitate și o înfrângere reprezintă bilanțul lui Joaquin Caparras de când a preluat Armenia.

“Caparros face, deocamdată, un adevărat miracol de când s-a alăturat echipei naționale. Contractul său expiră la sfârșitul acestor preliminarii. Echipa a jucat, sub comanda lui Caparros, 9 meciuri, din care a câștigat 6, a remizat de 2 ori și a încasat o singură înfrângere de la Macedonia de Nord.

armenia
sursa foto: Profi Media Images

În aceste prime 3 meciuri din preliminarii el a încasat doar 2 goluri, împotriva României. Armenii nu s-au calificat niciodată la un Campionat Mondial sau European în istorie. Naționala lor e pe locul 97 din 211 în clasamentul FIFA, iar recent, împreună cu Don Joaquin, au promovat și în Nations League”, scriu spaniolii de la Marca

joaquin profimedia 0602603083 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Joaquin Caparras

Armenia este prima în Grupa J cu maxim de puncte după 3 partide disputate.

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi:

  1. Armenia – 9 puncte
  2. Germania – 6 puncte
  3. Macedonia de Nord – 6 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte

Citește și NEWS ALERT | Mirel Rădoi, ca și plecat de la naționala României! Ce se întâmplă cu actualul selecționer