Viitorul Simonei Halep a fost decis: “Nu am răbdare nici cu mine!”. Hotărârea luată de numărul doi mondial

Constănțeanca de 29 de ani nu s-a gândit încă la momentul retragerii, dar știe ce are de gând să facă după ce nu va mai juca tenis. 

Iar îmbrățișarea unei cariere în antrenorat nu reprezintă nicidecum o tentație. Campioana din trecut de la Roland Garros și la Wimbledon explică și motivele pentru care nu este atrasă de această latură.

“Nu am răbdare nici cu mine, nu știu cum ar putea să fie cu ceilalți sportivi și, cum am spus mai devreme, nu-mi place să analizez tenisul, îmi place să-l joc și să-l simt. Dacă mi-ar plăcea în viitor să fiu antrenoare, cu mare drag”, s-a destăinuit Simona la Digi Sport. 

Cahill Halep

Halep este pregătită de Darren Cahill, unul dintre cei cu care românca s-a înțeles cel mai bine dintre toți antrenorii cu care a lucrat.

„Aș fi un bun pedagog, pentru că asta îmi doresc și de la antrenorii mei. Îmi place comunicarea, chiar dacă uneori nu comunic destul de bine. Aș putea fi un bun pedagog, dar nu știu dacă aș putea fi o bună antrenoare”, a recunoscut sportiva. 

CITEȘTE ȘI –>> Legenda dinamovistă care îi mobilizează pe fani împotriva lui Cortacero: “Să procedeze la fel cum făceau cu noi”