FC Viitorul a pierdut pe teren propriu cu Poli Iași, scor 0-1, și prezența în play-off este pusă în pericol. Antrenorul constănțenilor, Gică Hagi, nu este îngrijorat de faptul că jucătorii săi n-au mai înscris de șase etape în Liga 1. 

Într-un meci anost, oaspeții au dat lovitura în minutul 85, când Platini a fost faultat în careu de către portarul Cojocaru. Atacantul spaniol Boris Garros a transformat lovitura de la 11 metri. (VIDEO)

În tot meciul am stat bine, am avut ocazii… Dar nu intră mingea. Am avut bară, cornere, devieri în mijlocul porţii de la un metru. Meci important, dar din păcate pentru noi ăsta e momentul. Trebuie să analizăm şi vedem ce facem de acum încolo.

Drăguş a greşit, probabil o să reflecteze. Cel mai bine e să păstrăm liniştea şi să strângem rândurile. E un moment mai nefericit. Lucrurile nu ne ies. Nu suntem inspiraţi în faţa porţii. Vom analiza. Am ajuns în postura de a încerca să facem imposibilul, încercăm să câştigăm ambele meciuri rămase, sperăm să salvăm ceva„, a spus Gică Hagi la DigiSport.

În urma acestui rezultat, Politehnica Iași a egalat FC Viitorul în clasament. Constănțenii n-au mai câștigat de opt etape.