VIDEO | Viitorul e de nerecunoscut în Liga 1! A ajuns la 6 meciuri fără victorie după eşecul cu Gaz Metan

Meciul dintre Viitorul şi Gaz Metan Mediaş, din ultima etapă a sezonului regulat, s-a terminat cu victoria oaspeţilor, scor 2-0.

Golurile întâlnirii dintre Viitorul şi Gaz Metan au fost marcate de către Ionuţ Larie, în minutul 28 şi Ricardo Valente, în minutul 39, pentru ardeleni.

Viitorul Gaz Metan Liga 1

Prima repriză a jocului de la Ovidiu a fost controlată de către elevii lui Mihai Teja, fapt care a dus şi la marcarea celor două goluri. Larie a deschis scorul din assistul lui Ronaldo Deaconu.

Ricardo Valente a majorat diferenţa din assistul lui Gabriel Moura şi astfel a stabilit şi scorul primei reprize.

Repriza a doua a început mai bine pentru Viitorul, care a fost mai prezentă pe faza ofensivă decât în prima parte a jocului.

Aportul ofensiv al constănţenilor nu a adus şi vreun gol în repriza secundă, astfel partida s-a încheiat cu scorul stabilit în prima repriză, 2-0 pentru Gaz Metan.

Viitorul Clinceni
© FOTO:Sport Pictures

În urma rezultatului din această seară, Viitorul încheie sezonul regulat din Liga 1, pe locul 13, cu 31 de puncte acumulate în 30 de jocuri disputate.

De cealaltă parte, Gaz Metan Mediaş termină pe locul 11 în Liga 1, cu 33 de puncte adunate în cele 30 de partide jucate.

Gaz Metan Astra 2

Citeşte şi Gică Hagi, din nou la Viitorul! ”Este nevoie de experiența lui”