Viitor incert pentru Maxim! Mijlocașul speră să poată încheia sezonul în Turcia

maxim-gaziantep

Alexandru Maxim (29 de ani) a avut parte de un debut foarte bun la Gaziantep și speră să poată rămâne alături de gruparea pregătită de Marius Șumudică până la finalul acestui sezon chiar dacă înțelegerea sa cu turcii se încheie la 31 mai.

În contextul pandemiei de coronavirus, UEFA a decis ca fotbaliștii a căror înțelegeri expiră în această vară să poată continua alături de echipa cu care se află în acest moment sub contract până la finalul acestui sezon.

„Mai am contract până pe 31 mai cu Gaziantep. Din câte am înţeles, UEFA a dat un decret, un ordin prin care recomandă cluburilor să prelungească automat contractele jucătorilor care sunt împrumutaţi, doar trebuie să se înţeleagă cluburile între ele. Sunt convins că o să termin sezonul în Turcia, iar după rămâne de văzut ce se va întâmpla”, a spus Maxim, potrivit Telekom Sport.

Maxim nu crede că Mainz, clubul de care aparține, va cere bani mulți în schimbul său dacă Gaziantep se va hotărâ să-l cumpere definitiv.

„Unul ridicat, nu. Mainz în ultima perioadă nu mi-a dat foarte multe şanse, deci nu cred că ar cere foarte mulţi bani”, a mai spus Alex Maxim.

Citește și ♦ Capăt de linie pentru Dinamo? Dănuț Lupu aruncă bomba! “Iubim Dinamo, dar suntem siguri că asta e Dinamo?”