RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Viitoarea soție a lui Magaye Gueye, mesaj categoric pentru contestatari: ”Să îmi pupați…”

Atacantul senegalez al celor de la Dinamo București, Magaye Gueye, a fost acum câteva zile în prim-planul unui scandal, în urma apariției unui videoclip care a stârnit revolta multor dinamoviști!

Fostul atacant al celor de la Everton, Magaye Gueye, evoluează pentru Dinamo București de la începutul lunii octombrie a anului trecut, reușind să marcheze două goluri în cele opt apariții în tricoul „câinilor”.

Recent, în spațiul public a apărut un filmuleț în care atacantul senegalez se afla într-o piscină, cu un pahar în mână, alături de două femei, una dintre ele fiind Laurette Atindehou. Aceasta a părut în acel video foarte apropiată de Gueye, care o atingea în zonele intime pe mulatră.

La doar o zi după apariția filmulețului care a creat revoltă în tabăra dinamovistă, Laurette a postat o fotografie extrem de sexy pe contul său personal de Instagram, în care se afla la balconul unei locuințe, etalându-și formele spre deliciul urmăritorilor. Cântăreața a atașat următorul mesaj pozei respective: „Să îmi pupați fundul negru”.

Postarea lui Laurette a declanșat o serie de comentarii care făceau referire la atacantul lui Dinamo, iar mulatra a ținut să le răspundă ironic curioșilor.

„S-a lăsat greu cu negrul ăla”, se arată în comentariul unui fan. Răspunsul lui Laurette a venir imediat: „Te roade curiozitatea”. Un alt urmăritor a întrebat: „Magaye nu e prin zonă?”, iar cântăreața a răspuns scurt: „Nu”.

 

Citește și VIDEO | Laszlo Balint își betonează apărarea! Un nou transfer anunțat astăzi de UTA Arad

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare