RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Vieira nu mai vine la Arsenal! Ce motive a invocat fostul internațional francez

Fostul internațional francez Patrick Vieira era anunțat ca principalul favorit să preia funcția de manager al lui Arsenal Londra, după plecarea lui Arsene Wenger, la finalul acestui sezon.

În prezent antrenor în MLS, la New York City FC, Patrick Vieira nu ia în calcul să părăsească gruparea nord-americană pentru a revenit la echipa unde a evoluat cu succes ca fotbalist, chiar sub comanda lui Arsene Wenger. Vieira a explicat motivele pentru care se simte nevoit să o refuze pe Arsenal.

„Este întotdeauna plăcut să aud numele meu propus la diferite cluburi de fotbal. Dar, în acelaşi timp, trebuie să spun că sunt foarte fericit aici. Am petrecut nouă ani la Arsenal, acest club este special pentru mine datorită performanţelor obţinute şi a relaţiei pe care am avut-o cu fanii. Dar asta nu înseamnă că voi merge acolo. Nu este suficient. Sunt fericit unde sunt şi vom vedea ce se va întâmpla în următorii ani”, a spus Patrick Vieira, conform Digi Sport.

În vârstă de 41 de ani, Patrick Vieira a evoluat în perioada 1996-2005 la Arsenal, pentru care a jucat 279 de meciuri și a marcat 29 de goluri. În sezonul 2003-2004 a devenit campion cu Arsenal, fără ca tunarii să piardă vreun meci în Premier League. Din 2016 este antrenor principal la New York City, formație patronată de City Football Group, companie care deține și clubul Manchester City.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare