VIDEO | Zidane l-a sunat pe Mourinho. Reacţia amuzantă a portughezului

Generated by IJG JPEG Library

Jose Mourinho este sub presiune la Manchester United. Cu numai trei victorii în primele şapte etape din Premier League, managerul portughez ar putea fi demis dacă nu va redresa rapid situaţia. Favorit pentru înlocuirea lui Mourinho, Zinedine Zidane i-a telefonat portughezului.

Jurnaliştii de la ‘The Sun’ au scris că antrenorul francez i-a transmis lui Mourinho că nu a intrat în legătură cu conducerea clubului de pe Old Trafford. Agenţii antrenorului care a scris istorie cu Real Madrid ar fi avut însă deja discuţii pentru instalarea lui Zidane la Old Trafford. La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Valencia, un jurnalist spaniol l-a întrebat pe Mourinho despre presupusa conversaţie cu Zidane. Replica a fost cu adevărat savuroasă.

“Întreabă-l pe cel din spatele tău. El a scris povestea. Mi-a pus un cip în telefon şi ştie ce am vorbit” – a comentat Mourinho în stilul care l-a consacrat.

În conflict mocnit cu o parte a jucătorilor, inclusiv cu francezul Paul Pogba, Mourinho a mai transmis un mesaj vestiarului. “Nu toţi jucătorii reacţionează la fel. Îi văd pe unii supăraţi, alţii parcă nu au pierdut un meci. Unora le pasă mai mult decât celorlalţi” – a fost atacul lansat de antrenorul lui United împotriva rebelilor din vestiar. În ultima etapă din campionat, United a pierdut în deplasare, 1-3 cu West Ham.