FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova se pregătesc de marile dueluri din preliminariile Ligii Europa, cu Hajduk Split, Alashkert, respectiv RB Leipzig.

Croații de la Hajduk Split, viitorii adversari ai grupării FCSB, în turul 3 preliminar al Ligii Europa, au obținut doar un rezultat de egalitate, 1-1, pe teren propriu, cu Lokomotiva Zagreb.

Hajduk a deschis scorul prin Juric, în momentele de final ale primei reprize, dar au fost egalați după aproape o oră de joc, de Krstanovic. După două etape disputate în prima ligă din Croația, echipa din Split are doar un singur punct, și este pe locul 8 din 10. În prima etapă, Hajduk pierduse cu un categoric 4-1 la Osijek.

Armenii de la Alashkert, care o vor întâlni pe CFR Cluj, au debutat cu o victorie minimă în noul sezon intern pe terenul formației Ararat Yerevan.

Stojkovic a marcat singurul gol al campioanei en-titre din Armenia.

RB Leipzig, viitoarea adversară a Universității Craiova, tot în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, nu a disputat încă niciun meci oficial pe plan intern, campionatul din Germania urmând să înceapă abia în 26 august.

”Taurii” au disputat, în urmă cu câteva zile, un meci amical cu englezii de la Huddersfield Town, pierdut categoric, cu 3-0. Partida s-a disputat la doar o zi după ce nemții jucaseră în Suedia, 1-1 cu BK Hacken, în turul doi preliminar al Ligii Europa.