VIDEO | Vrea să-și dea restart cu Petrolul! Un nou jucător vine să promoveze cu ”lupii”

Alexandru Chiriță se va alătura lotului Petrolului de luni, când ploieștenii vor intra în cantonament pentru pregătirea play-off-ului Ligii 2. 

Fotbalistul a revenit pe teren după o perioadă în care s-a confruntat cu o accidentare care l-a făcut să se gândească inclusiv la retragere. Tatăl său, Daniel Chiriță a făcut anunțul reîntoarcerii mijlocașului într-o discuție online cu fostul rapidist Robert Niță.

 

”A avut ligamentele rupte, a stat o perioadă și acum reia cu Petrolul activitatea. Un an-un an și ceva a stat. S-a recuperat și acum începe pregătirea cu Petrolul. A fost la CFR, a jucat bine cu Miriuță, după care a venit acea accidentare.

A stat foarte mult, a picat și într-o zonă, zicea că nu mai vrea fotbal, dar ușor-ușor, cu revenirea după accidentare e sută la sută pregătit. Sperăm să se întoarcă în forță iar”, a mărturisit Daniel Chiriță pe Youtube.

chirita jr

Alexandru Chiriță a evoluat ultima oară la Sepsi.

“I-am spus că e păcat, că are în spate un C.V. bunicel. «Ai jucat la Liga 1, la Liga 2. E păcat să nu începi să te întorci, treptat. E o rampă de lansare pentru tine Petrolul». E un tip muncitor și el. Are caracteristicile mele și sperăm să revină ușor-ușor, a mai adăugat fostul fotbalist al Petrolului.

CITEȘTE ȘI –>> Un ”uriaș” din Generația de Aur, la picioarele lui Cârțu: ”O icoană. Mă închinam seara la el”