La doar câteva zile după ce a sărbătorit cucerirea primului titlu la volei din istoria clubului, CSM București a bifat un nou succes. „Tigroaicele” au câștigat Cupa României după o finală disputată la Bacău împotriva marii rivale Alba Blaj, scor 3-1 la seturi. Este primul event din istorie pentru gruparea din Capitală.

Tehnicianul turc Ferhat Akbaș s-a arătat încântat de evoluția elevelor sale în acest sezon și speră că acest event este doar startul pentru o mare echipă pe plan internațional la CSM București. În ediția 2018-2019, „tigroaicele” vor participa în premieră în grupele Ligii Campionilor.

Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost internaționala Ioana Baciu. Fosta componentă a formației locale Știința Bacău a avut parte și de o mini-galerie formată din amici și rude.

După trei titluri consecutive și câștigarea Cupei României în 2017, CSM Volei Alba Blaj termină competiția internă fără niciun trofeu în acest sezon. Pentru fosta campioană urmează turneul final-four al Ligii Campionilor. Cu mult fair-play, adversarele de la CSM București le-au urat noroc în meciurile din Sala Polivalentă.

Fost antrenor la Vakifbank Istanbul și la naționala Turciei, Ferhat Akbaș le-a transmis și el succes rivalelor din campionat, însă le-a avertizat că vor avea meciuri foarte grele cu Galatasaray în semifinale și în eventuala finală cu câștigătoarea dintre Vakifbank Istanbul și Conegliano (Italia).