RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Virgil Drăghia, mesaj categoric: “Ăsta e Rapidul din Giulești, iubește-l și ai să înnebunești!”

Căpitanul Rapidului, Virgil Drăghia (30 ani) este încrezător după victoria în fata celor de la Farul Constanța scor 2-1.

Portarul giuleștenilor a declarat după finalul partidei, că a fost o victorie muncită și speră ca echipa să continue pe acest drum.

”Ne bucurăm. A fost o victorie muncită și sper să continuăm pe acest drum. Am câștigat în stilul nostru. Ăsta e Rapidul din Giulești, iubește-l și ai să înnebunești.

Au egalat dintr-un corner care nici nu a fost, dar nu mai contează. Important e că am câștigat un meci de luptă. Am demonstrat că suntem o echipă. Cred că așa am câștigat astăzi, că am fost uniți”, a declarat Virgil Drăghia pentru FC Rapid 1923.

RapidFcFarul

Portarul Rapidului a spus că etapa viitoare îi așteaptă un meci greu împotriva celor de la U Cluj și crede că vor câștiga daca echipa va arăta aceeași unitate ca în meciul cu Farul.

”Eu sper să ne fi deblocat acest meci și să continuăm pe acceași linie. Urmează un meci extraordinar de greu, dar cred că vom câștiga dacă vom arăta aceeași unitate pe care am arătat-o astăzi”, a afirmat Drăghia pentru sursa citată.

Rapid ocupă locul 11 în Liga 2, cu 16 puncte adunate după 10 etape.

Citește și Olăroiu, înlocuitorul lui Rădoi la națională? “Președintele FRF a fost la mine acasă!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare