VIDEO | Viorel Moldovan știe care este cheia succesului în derby-ul cu FC U Craiova!

Petrolul vine după două victorii consecutive, în campionat contra formației Comuna Recea, scor 2-1, și în Cupa României, scor 2-1, contra celor de la Metaloglobus!

Antrenorul “lupilor galbeni”, Viorel Moldovan, a vorbit înaintea meciului de campionat, contra liderului FC U Craiova 1948. Fostul internațional este de părere că diferența o va face factorul mental, ținând cont că echipa sa va da piept cu una dintre forțele acestui început de sezon.

fcu craiova

Duminică va fi un test foarte important pentru noi, pentru suporteri, trebuie să câștigăm meciul cu Craiova și să obținem cele 3 puncte. Întâlnim un adversar foarte bun, o echipă care a început sezonul excelent, o formație care marchează foarte mult, au o medie destul de ridicată de goluri pe meci. Craiova este o echipă greu de manevrat, dar pe care sperăm să o punem în dificultate și să câștigăm acest meci.

E important să avem continuitate în rezultate, am pierdut până acum două meciuri acasă și trebuie să facem tot posibilul pentru a lega acum a treia victorie la rând. Suntem pregătiți pentru acest meci, și cred eu că diferența o va face factorul mental, iar noi trebuie să fim puternici și să obținem victoria!”, a spus Viorel Moldovan înaintea meciului de mâine contra oltenilor.

Partida Petrolul Ploiești- FC U Craiova 1948 este programat mâine, de la ora 15:00, pe stadionul Ilie Oană.

Petrolul ocupă în acest moment locul 7 în clasamentul Ligii a doua, cu 13 puncte obținute în cele 7 meciuri disputate în actualul sezon.

Citește și Rivalitate fără margini înainte de Petrolul – FC ,,U,, Craiova! Ce au putut să facă galeriile celor două echipe