VIDEO | Viorel Moldovan a făcut show la conferința de presă! “Suntem răniți. Sunt ca un leu, dacă-mi dai drumul te mănânc”

Chindia Târgoviște se pregătește pentru meciul cu Dinamo din etapa a 6-a a Ligii 1. Antrenorul nou-promovatei, Viorel Moldovan, a făcut o serie de declarații ‘războinice’ înaintea confruntării cu ‘câinii roșii’. Recent, Moldovan a fost ofertat de Dinamo.

Viorel Moldovan a fost prima opțiune a conducerii lui Dinamo, după ce Eugen Neagoe s-a confruntat cu probleme la inimă. Însă cei de la Chindia nu au vrut să se despartă de antrenor.

Meciul Chindia Târgoviște – Dinamo București se joacă vineri, de la ora 19:30, pe arena ‘Ilie Oană’ din Ploiești. Cele două echipe sunt pe ultimele locuri în clasamentul Ligii 1.

clasament liga 1 3

Suntem răniți toți, suferim! Sunt ca un leu, dacă-mi dai drumul te mănânc din cap până în picioare! Așa vreau să fie băieții mâine. Nu poate să fie numai belșug în fotbal, să fie totul roz. Dar aici se călește oțelul! În aceste momente se vede caracterul. Mâine pe teren vreau să văd orgoliu din partea echipei mele și sunt convins că vor avea.

Dacă aș putea juca, aș intra și eu pe teren! Toate jocurile le abordez de aceeași manieră. Până acum, am jucat un sistem foarte ofensiv, dar nu am reușit să marcăm. Am avut situații, nu am fost inspirați la finalizare. Important e ce faci pe teren, nu neapărat sistemul de joc. Am lucrat foarte mult la aspectul psihologic în această săptămână“, a declarat Viorel Moldovan, citat de realitateadedambovita.net.