RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Vintilă pune la îndoială lista lui Becali! „Totul depinde numai de jucătorii respectivi”

Gigi Becali a anunțat că FCSB se va despărți de 13 fotbaliști. Antrenorul Bogdan Vintilă este convins că această listă nu a fost definitivată, iar Becali încearcă să-i motiveze pe jucătorii vizați.

FCSB ocupă locul 6 în clasamentul Ligii 1, ultimul care asigură participarea în play-off.

Lista neagră a lui Becali îi cuprinde pe următorii: Bozhidar Chorbadzhiyski, Lukasz Gikiewicz, Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Thierry Moutinho, Diogo Salomao, Adi Popa, Juvhel Tsoumou, Lucian Filip, Claudiu Belu, Harlem Gnohere și Ioan Hora.

Este important ca jucătorii să înţeleagă că totul depinde de ei, poate e şi o metodă de motivare a jucătorilor, trebuie să ne gândim şi aşa. Orice se poate schimba. OK, a apărut o listă, poate să fie adevărată, poate nu, totul depinde numai de jucătorii respectivi şi de faptul că putem să câştigăm trei jocuri şi se pot schimba multe.

E posibil să-i motiveze pe unii acest lucru şi patronul să ştie şi să încerce să-i motiveze, vom vedea. Totul depinde de puterea jucătorului de a demonstra că joacă fotbal şi că e un jucător bun. Iar ca fotbalist trebuie să te respecţi până la finalul contractului. Atât timp cât eşti pus să joci, eşti plătit să joci şi dai randament maxim, nu văd de ce ar fi o problemă şi dacă ar pleca şi dacă ar rămâne. Sunt întrebat (n.a. – de către patron despre transferuri), dar asta e o discuție pentru perioada de pauză„, a spus Bogdan Vintilă la conferința de presă.

Vineri, de la ora 20:30, FCSB joacă pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, în etapa a 20-a din Liga 1.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare